Player Analysis: Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με «κανονικό» ανασταλτικό μέσο

Aπό repress.gr:Ο Χάρης Τσιγγάρας έγραψε, την περασμένη Δευτέρα (13/2) το τρίτο του 90λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο Περιστέρι.
Πηγή: repress.gr
Player Analysis: Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με «κανονικό» ανασταλτικό μέσο

Ο 20χρονος μέσος τοποθετήθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Κρέσπο – Ίνγκασον), και πλαισίωσε τους Σβαμπ και Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα «safe» παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει τις ομάδες της πρώτης τετράδας, με τον Τσιγγάρα να λειτουργεί όπως ακριβώς απαιτεί θέση του.

Κινήθηκε στον άξονα, από την περιοχή του ΠΑΟΚ μέχρι και την περιοχή του ΠΑΣ, έχοντας σωστές ενέργειες τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτή, είτε κινούμενος να την αποκτήσει, είτε κινούμενος να εμποδίσει την «επικοινωνία» των αντιπάλων του, όταν γινόταν προσπάθεια χτισίματος επίθεσης από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Τσιγγάρας, δεν έκανε κάτι το εξωπραγματικό. Δεν... κατάπιε σπαθιά. Έκανε σωστά τα βασικά του ρόλου και των καθηκόντων που είχε επωμιστεί, κάτι που στον ΠΑΟΚ είχε λείψει το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι στην ισορροπία που αναζητά ο ΠΑΟΚ, και με την αγωνιστική του παρουσία, ο Τσιγγάρας την έδωσε.

Διαβάστε ακόμη...