H ειδική διαχείριση στον Καγκάβα

Από inpaok.com:Ο Σίντζι Καγκάβα ήταν μια από τις πιο «ηχηρές» μεταγραφές του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, στρέφοντας το βλέμμα του ποδοσφαιρικού πλανήτη στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
H ειδική διαχείριση στον Καγκάβα

Ήδη στην Ιαπωνία επικρατεί παροξυσμός με το νέο βήμα στην καριέρα του ποδοσφαιρικού του Εθνικού Ήρωα, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα «DAZN» εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» στην ελληνική Super League και οι συμπατριώτες του μένουν... ξάγρυπνοι για να τον παρακολουθήσουν με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Καγκάβα έχει κλείσει στη νέα του ομάδα περίπου τρεις εβδομάδες προπονήσεων και όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν να λένε τα καλύτερα για την ποιότητα του, η οποία δεν θα μπορούσε άλλωστε να τεθεί σε αμφισβήτηση από κανέναν, μιας και το βαρύ βιογραφικό και τα κατορθώματα του μιλούν από μόνα τους.

Το μοναδικό ζήτημα εξ αρχής ήταν η απουσία ρυθμού, καθώς ο 31χρονος σταρ μπορεί να έκανε προπονήσεις μόνος του και να διατηρήθηκε σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο δεν είχε συμμετοχές και προπονήσεις με ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο, που αποχώρησε από την Σαραγόσα.

Από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εκπονήθηκε άμεσα ένα ειδικό πρόγραμμα προκειμένου ο Καγκάβα να φτάσει στην κατάσταση ετοιμότητας των συμπαικτών του, ενώ γίνεται και προσεκτική διαχείριση του Ιάπωνα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Καγκάβα μπορεί να έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα (δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο) αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια από το ντεμπούτο του και μετά, ωστόσο σε όλες χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, φτάνοντας συνολικά μέχρι στιγμής τα 73 λεπτά συμμετοχής.

Σε αυτά έδειξε την ποιότητα του και το ότι αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την σταδιακή ενσωμάτωση του προκειμένου να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τον ποδοσφαιριστή του στη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...