Νέα δικαίωση του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Το ΣτΕ βλέπει... σκιές στον διορισμό Φαραντούρη
Πηγή: inpaok.com
Νέα δικαίωση του ΠΑΟΚ!

Προτού στεγνώσει το μελάνι της δικαίωσης του Δικεφάλου,το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε καταρχήν τον ΠΑΟΚ στις καταγγελίες του για το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη, παραπέμποντας την υπόθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο!

Ο Δικέφαλος είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του διορισμού Φαραντούρη, αλλά και της σύστασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η νομική ομάδα του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη στην ΕΕΑ, λίγες εβδομάδες πριν βγει η απόφαση της επιτροπής για το στημένο θέμα της πολυιδιοκτησίας, εκτιμώντας πως αν συμβεί αυτό- τότε θα είναι άκυρη όλη η σύσταση της Επιτροπής, που έβγαλε την απόφαση με την οποία επιβλήθηκαν ποινές στον Δικέφαλο και την Ξάνθη.

Με την απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ «δικαίωσε» τον ΠΑΟΚ κόντρα στους λασπολόγους.

Κοινώς το ΣτΕ θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει την υπόθεση, αποφασίζοντας πως όλα έγιναν νόμιμα και σωστά στο διορισμό Φαραντούρη, «γειώνοντας» τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ορίζει υπεύθυνο το Διοικητικό Πρωτοδικείο προκειμένου να ληφθεί η απόφαση, δικαιώνοντας καταρχήν τους Θεσσαλονικείς που καταγγέλουν παρατυπίες στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια σε μια υπόθεση που τους ταλαιπώρησε αρκετά, παρακολουθούν τις εξελίξεις κα περιμένουν τα αποτελέσματα και την εκ νέου δικαίωσή τους στα κανονικά δικαστήρια!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...