Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Στο 53o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, συμμετείχε το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ

Με τις συμμετοχές να είναι περιορισμένες λόγω της πανδημίας, ο Δικέφαλος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πέντε αθλητές, την Μαρία Γάτου, τον Θοδωρή Βροντινό, την Άρτεμις Αναστασίου, την Βασιλική Χαϊτίδου και τον Ευθύμη Καραγιώργο.

Οι αθλητές συμμετείχαν χωρίς ιδιαίτερη και σκληρή προετοιμασία, λόγω των περιορισμών με τις δομές των γηπέδων, ενώ εμφανίστηκαν και πολλά προβλήματα τραυματισμών στις προπονήσεις.

Ο Θοδωρής Βροντινός κατέλαβε την 4η θέση στα 60μ.. Η Άρτεμις Αναστασίου κατέλαβε την 5η θέση στα 200μ.. Η Βασιλική Χαϊτίδου τερμάτισε 6η στο άλμα εις μήκος. Ο Ευθύμης Καραγιώργος τερμάτισε 5ος στα 60μ. με εμπόδια.

Η Μαρία Γάτου αγωνίστηκε στον προκριματικό γύρο των 60μ. αλλά όχι στον τελικό, αφού μία ενόχληση στο πόδι την άφησε εκτός, με τους προπονητές να προφυλάζουν την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...