Στον «αέρα» του Final-4 του League Cup

Από paok24.com: Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας, κ. Δημήτρης Πιτούλιας ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση με τα κρούσματα που επικρατεί στην ομάδα της Ημαθίας.
Πηγή: paok24.com
Στον «αέρα» του Final-4 του League Cup

Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για τις 26, 27 Φεβρουαρίου Final-4 του League Cup που θα διεξάγονταν στη Βέροια με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ - Φίλιππου Βέροιας και Ολυμπιακού - Φοίνικα Σύρου, ζευγάρια τα οποία είχαν προκύψει από την κλήρωση που έγινε πριν λίγες ημέρες.

Όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Ημαθίας κ. Πιτούλιας η απόφαση που ελήφθη είναι το League Cup να μετατεθεί χρονικά για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι όντως θα διεξαχθεί κάποια στιγμή, καθώς η Βέροια έχει αναλάβει τη διοργάνωση και προετοιμάζονταν πυρετωδώς γι' αυτήν.

«Προετοιμαζόμασταν πυρετωδώς στη Βέροια για μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, προς τιμήν του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, αλλά ακόμη και αυτό, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη πάει πίσω... Είναι άγνωστο πότε θα γίνει, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή σας δίνω την αποκλειστικότητα ότι δεν πρόκειται να γίνει στις 26-27 /2.

Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή της ΕΣΑΠ, είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε αν θα γίνει το League Cup "Ν. Σαμαράς" και το Κύπελλο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι, αν η κατάσταση με τον κορωνοϊό εξελιχθούν καλά, θα διεξαχθούν και οι δυο διοργανώσεις».

Παράλληλα, σημείωσε ότι 13 μέλη, ανάμεσα τους και ο προπονητής, του Φιλίππου Βέροιας έχουν «χτυπηθεί» από τον covid-19.

«Η άτυχη στιγμή, να νοσήσουν οι αθλητές από κορωνοϊό, χτύπησε την πόρτα της ομάδας, όταν αυτή είχε φορτσάρει. Το σημαντικότερο για εμάς, όπως δήλωσε, είναι η υγεία των αθλητών και να επιστρέψουν όταν είναι έτοιμοι στους αγωνιστικούς χώρους. Η επικοινωνία με τους αθλητές είναι σε καθημερινή βάση και μέχρι στιγμής το περνούν με ελαφρά συμπτώματα».

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και η αναμέτρηση του Φίλιππου με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14/2 στο PAOK Sports Arena αναβλήθηκε, ενώ στην ομάδα της Βέροιας θα πραγματοποιήσουν νέα τεστ προκειμένου να δουν εάν θα μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...