Εφιάλτης τους ο Γκαγκάτσης!

Από inpaok.com: «Ερυθρόλευκη» διαρροή για γέλια και για κλάματα
Πηγή: inpaok.com
Εφιάλτης τους ο Γκαγκάτσης!

Στον ύπνο τους και στον ξύπνιο τους βλέπουν στον Ολυμπιακό τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι Γκαγκάτσης ήταν αυτός που που έβαλε τον Βαγγέλη Μαρινάκη δημόσια στη θέση του και δεν του επέτρεψε να εισέλθει στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας τη σεζόν του νταμπλ.

Από τότε βλέπουν τον ιθύνοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντού και αυτό γίνεται κατανοητό και στη διαρροή που εξέδωσε ο Ολυμπιακός πριν από λίγο στην οποία κάνουν και πάλι αναφορά σε αυτόν.

Αναλυτικά η διαρροή:

«H ΕΠΟ της εξυγίανσης συνεχίζει να γελοιοποιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο . Όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα έμαθε σήμερα ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός ζήτησαν αλλαγή έδρας του μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου λόγω κατάστασης αγωνιστικού χώρου και καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα.

Όμως η ΕΠΟ φρόντισε να μη γίνει αυτή η απλή αλλαγή και οδήγησε το ματς σε αναβολή και τη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκούραστη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αποτελεί πάγια θέση μας να μην διεξάγονται αγώνες σε χωράφια και βοσκοτόπια, που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και υποβαθμίζουν την αξία του προϊόντος, οποία ελάχιστη έχει απομείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα με το πρόγραμμα που βολεύει τα αφεντικά του Γραμμένου και που υπαγορεύει ο υπεύθυνος αγωνιστικού προγράμματος της ΕΠΟ (ο Μάκης). Σας έχουν πάρει είδηση».

Διαβάστε ακόμη...