Η μεικτή ζώνη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Δεληκώστα και του αθλητή του Δικεφάλου, Αλέξανδρου Μπούτου, μετά την νίκη επί του ΟΦΗ στο Ε.Γ. Μίκρας:
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Κώστας Δεληκώστας:

«Πρώτη φορά παίξαμε δεύτερο παιχνίδι σε δύο συνεχόμενες μέρες. Πάντα το δεύτερο ματς είναι πιο δύσκολο καθώς εγκυμονούν και κίνδυνοι τραυματισμών. Ήμασταν κακοί στις άμυνές μας σήμερα και γι'αυτό δε μπορέσαμε να πάρουμε διαφορές στα σετ. Δούλεψαμε στο τεχνικό σέρβις μετά το χθεσινό παιχνίδι, όπου είχαμε ένα πολύ κακό σετ και σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Κερδίσαμε 3-0, σκοπός η ανασύνταξη και η νίκη στην Σύρο.

Οι αλλαγές που κάναμε ήταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι και όχι απλά για να πάρουν συμμετοχές οι παίκτες, νομίζω είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Όποιος έχει το πιο έτοιμο ρόστερ θα έχει και τον πρώτο λόγο για τους τίτλους καθώς οι διαχείριση των παικτών θα κρίνει πολλά.

Όταν ανεβαίνει ένα στοιχείο, αρχίζουν και ανεβαίνουν όλα μαζί και βελτιώνονται, έτσι γίνεται και με τον Άγκανιτς, έχει διορθώσει τα λάθη του, έχει δουλέψει στο μπλοκ, έχει βελτιωθεί και στο σερβίς αλλά όλα προήλθαν από το μπλοκ».

Αλέξανδρος Μπούτος:

«Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι γιατί ήμασταν κουρασμένοι από χθες. Η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά, κερδίσαμε με 3-0 και ανεβάσαμε την ψυχολογία μας. Πάμε για να κερδίσουμε στην Σύρο τώρα, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί όλα τα ματς και όλα τα σετ μετράνε φέτος. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρώταθλημα, ο Φοίνικας έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη.

Το Λιγκ Καπ είναι επίσης μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, θα πάμε και εκεί για να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε το 3 στα 3 φέτος. Δεν υποτιμάμε κανέναν και ο Φίλιππος έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη-πρόκριση για τον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...