Από τη «δολοφονία» χαρακτήρα στη δικαίωση!

Απο sdna.gr: Πίσω από την οικογένεια Σαββίδη, ο Μάκης Γκαγκάτσης φάνταζε ως ο άμεσος και εύκολος στόχος της σκευωρίας. Μετά από 14 μήνες επίμονης προσπάθειας «δολοφονίας» χαρακτήρα, η σημερινή ημέρα λογίζεται ως δικαίωσης και για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Από τη «δολοφονία» χαρακτήρα στη δικαίωση!

Για τους εμπνευστές της πρωτοφανούς σκευωρίας, η υπόθεση φάνταζε καλοστημένη. Μόνο που θα έπρεπε και επί της ουσίας, να «εκτελεστεί» σωστά και... ευλαβικά. Η οικογένεια Σαββίδη μπήκε σε πρώτο πλάνο και βρέθηκε εν μέσω βομβαρδισμού «λάσπης». Το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, έπρεπε να «χτυπηθεί» και να ταρακουνηθεί στα θεμέλιά του προκειμένου να δημιουργηθούν τριγμοί στο εσωτερικό του και να θολώσει το μυαλό εκείνων που ορίζουν τις τύχες της ομάδας καθώς ανήκουν στο κλειστό «πυρήνα» των άμεσων συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη.

Ως εκ τούτου, η άνευ προηγουμένου στοχοποίηση του Μάκη Γκαγκάτση αποτέλεσε απόρροια της στρατηγικής τους προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Επί 14 μήνες, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αποτέλεσε για τους σκευωρούς το τέλειο «θύμα» στη γραμμή της... δολοφονίας χαρακτήρων που επέβαλε η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας. Και όλα αυτά ποντάροντας στο γεγονός πως το στέλεχος του ΠΑΟΚ έχει επιλέξει καθ΄όλη τη διάρκεια της πορείας του στο χώρο του ποδοσφαίρου να απέχει επικοινωνιακά και να κινείται εντός των ορίων που εκφράζουν τη φιλοσοφία του.

Σε μια περίοδο, όμως, μιντιακής καταδίκης του ΠΑΟΚ -από ελεγχόμενα Μέσα- με αφορμή την εισήγηση της περιβόητης Επιτροπής Αθλητισμού, οι καθωσπρεπισμοί δεν θα μπορούσαν να προστατεύσουν τον ΠΑΟΚ που έμοιαζε βορά στις ορέξεις εκείνων που ονειρεύονταν τον υποβιβασμό του συλλόγου. Με προσωπικό κόστος, ο Μάκης Γκαγκάτσης βγήκε στη «Δίκη στο Open» και σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την υπόθεση που αποδείχθηκε και με τη βούλα των τακτικών δικαστών ασόβαρη και μη στοιχειοθετημένη.

Η δημόσια τοποθέτηση του Γκαγκάτση για την ΕΕΑ και τον Αυγενάκη, προμηνύοντας κινήσεις και εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα, δεν ήχησε καλά και οι «εκτελεστές» ανέλαβαν μέσα από σπασμωδικές κινήσεις, την εκ νέου «αποδόμηση» του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για εμφανίσεις που παίρνουν διαστάσεις αριστοφανικής κωμωδίας, στα όρια της αισχύλειας τραγωδίας.

Μόνο που στην προκειμένη υπόθεση, γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος...

Η σοβαρότητα και η τεκμηρίωση των πραγματικών γεγονότων -όπως αποδείχθηκε και δικαστικά- έφεραν αντιμέτωπο τον Μάκη Γκαγκάτση με μία ποινική δίωξη και τρεις μηνύσεις ερυθρόλευκης απόχρωσης δεδομένου πως στράφηκαν εναντίον του κατά σειρά οι Σάββας Θεοδωρίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Λίνα Σουλούκου.

Νομικές ενέργειες που αποτελούν από σήμερα παράσημο της πορείας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια υπόθεση που κατέπεσε σαν «χάρτινος πύργος». Μια προσωπική δικαίωση των χειρισμών ενός ζητήματος που έφερε στα κάγκελα σύσσωμο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να χάσουν το μυαλό τους και να παραδοθούν αμαχητί. Μια νίκη με προσωπικό κόστος για τον Μάκη Γκαγκάτση απέναντι σε εκείνους που έκαναν για μήνες επάγγελμα τη σπίλωση των ανθρώπων που ηγούνται του Δικεφάλου και η σημερινή ημέρα τους βρίσκει με ψηλά το κεφάλι.

Διαβάστε ακόμη...