«Έφυγε από τον ΠΑΟΚ το στίγμα!»

Για την περήφανη δικαίωση του ΠΑΟΚ και την σκευωρία που κατέπεσε μετά από περίπου ένα χρόνο τοποθετήθηκε ο γνωστός νομικός, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thessports.gr
«Έφυγε από τον ΠΑΟΚ το στίγμα!»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Libero»:

«Ήμουν σίγουρος για αυτό, αλλά δε σημαίνει ότι αυτοί που με άκουγαν ήταν επίσης σίγουροι. Ήμουν απόλυτα σίγουρος από κάθε άποψη. Αυτή η υπόθεση δεν έβγαινε με κανέναν τρόπο. Στην αρχή δεν το πίστευαν ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά να που δεν υπάρχει τίποτα.

Την απόφαση μου τη διάβασε ο Μαυρομάτης, μου είπε ότι η απόφαση όλη είναι ότι δεν κρίνει πειθαρχικός ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία φράση, εδώ είναι η ουσία. Το σκεπτικό ακόμη δεν το ξέρουμε. Η απόφαση νομίζω θα είναι ομόφωνη, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είχα πει το καλοκαίρι. Η υπόθεση έχει λήξει. Πέρασαν έξι μήνες για να φτάσουμε σε αυτό το τέλος, αλλά φτάσαμε.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει στο CAS αλλά δε νομίζω ότι θα έχει διαφορά. Και να πάει, δε θα αλλάξει κάτι. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ το στίγμα, αυτή είναι η ουσία. Όταν έχεις μία τέτοια υπόθεση, με πολλούς δικηγόρους, χρειάζεται και κάποιος να κοντρολάρει όλη την υπόθεση κι αυτό το ρόλο είχε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης».

Διαβάστε ακόμη...