Η βοήθεια των μεταγραφών του Γενάρη

Από paok24.com: Τι συμβαίνει με όσους ήρθαν
Πηγή: paok24.com
Η βοήθεια των μεταγραφών του Γενάρη

Ο ΠΑΟΚ διανύει μία μεταβατική περίοδο, συγκριτικά με την ομάδα που τα σάρωσε όλα μέχρι το 2019 και πλέον σταδιακά αποτελεί παρελθόν.
Από τη μία η ανάγκη για τη μετάβαση, από την άλλη αυτή για να καλυφθούν τα κενά του ρόστερ συγκριτικά με όσα έγιναν το καλοκαίρι και να υποστηριχθεί, όσο περισσότερο γίνεται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, η νέα προσπάθεια με τον Γκαρσία στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ τον φετινό Γενάρη ενισχύθηκε με έξι ποδοσφαιριστές, αποτελώντας για πολλούς και τον... πρωταθλητή στην ενίσχυση στα μέσα της σεζόν, κάτι βέβαια που δείχνει και την ανάγκη ενίσχυσης που είχε και των ελλείψεων που υπήρξαν από τις αποφάσεις του καλοκαιριού που προηγήθηκε.

Ουάρντα και Λάμπρου ήταν γνωστοί στην Τούμπα και επέστρεψαν στο... σπίτι. Ο πρώτος βοηθάει από την πρώτη στιγμή ως βασικός, καθώς έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είχε αμφιβολία για το ταλέντο του, αλλά ο προβληματισμός αφορούσε τον χαρακτήρα του, ενώ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό η συμμετοχή του μέχρι στιγμής έρχεται από τον πάγκο.

Το πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και στο σκοράρισμα έφερε τον δανεισμό του Κρμέντσικ που μέχρι τώρα έχει καλύψει το κενό στην κορυφή και δείχνει μία αξιόπιστη λύση στο γκολ που θα αξιολογηθεί μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση για την αγορά του.

Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ, Σίντζι Καγκάβα, ήρθε στην Τούμπα και παρότι του λείπει ο ρυθμός έχει ξεκινήσει να βοηθάει και δείχνει από νωρίς την κλάση του και το πόσο απαραίτητος αναμένεται να γίνει στη συνέχεια.

Το κενό στα αριστερά έφερε τον δανεισμό του Ράχμαν Μπάμπα από την Τσέλσι, με τον παίκτη να αναμένεται από αύριο να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει, έχοντα έρθει πριν λίγες ημέρες στην Τούμπα.

Χωρίς συμμετοχή είναι και ο νεαρός Μπράντονιτς, ο οποίος βέβαια είναι μία μεταγραφική επένδυση του ΠΑΟΚ με φόντο το μέλλον και σίγουρα μία κίνηση που διαφοροποιείται από τις παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη ενισχύθηκε, άλλαξε και σε μία μεταβατική σεζόν και αλλαγές και τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα καλείται να βελτιωθεί αγωνιστικά, να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να έχει ένα επιτυχημένο φινάλε με την κατάκτηση του Κυπέλλου και της 2ης θέσης στη Super League.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...