«Η ομάδα είναι ανταγωνιστική, είμαστε αισιόδοξοι»

Από paok24.com:Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος έχει ο Κώστας Αμοιρίδης, μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ στη Μίκρα, με 3-0 σετ.
Πηγή: paok24.com
«Η ομάδα είναι ανταγωνιστική, είμαστε αισιόδοξοι»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διοικητικός υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, τόνισε στην κάμερα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

"Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο, όπου υπήρχε αβεβαιότητα. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να κρατήσουμε τις παίκτριες, εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ευτυχώς κρατήσαμε τις παίκτριες, ξεκίνησε και το πρωτάθλημα. Είναι καλό για όλους, είναι καλό και για την Εθνική ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ καλή. Διαθέτουμε και καλό υλικό και ψυχολογία, θεωρούμε πως θα δούμε ευχάριστα πράγματα φέτος. Είμαστε αισιόδοξοι, ενώ πέρσι μείναμε εκτός διεκδίκησης του τίτλου γιατί το πρωτάθλημα διακόπηκε.

Είναι δεδομένο πως η ομάδα είναι ανταγωνιστική, το ζητούμενε είναι να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Εάν συμβεί αυτό, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Τονίζω ξανά πως δεν ήταν μια εύκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε. Έπρεπε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζω το οικονομικό κομμάτι. Οι αποφάσεις αυτές αφορούσαν το αν θα κρατούσαμε τις παίκτριες ή όχι. Ήταν μεγάλη ευθύνη. Κάτω από αυτή την ευθύνη, είπα στις παίκτριες "όποια θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει".

Τελικά, δεν θέλησε να φύγει καμία και έτσι δικαιωθήκαμε γι΄ αυτή την απόφαση μας. Εάν έρθει φέτος αυτό που όλοι περιμένουμε, όλοι θα είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Διαβάστε ακόμη...