Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα! (pic)

Από paok24.com: Στα εύκολα, όλοι είναι φίλοι σου. Στα δύσκολα, οι φίλοι σου μειώνονται. Στα... πολύ δύσκολα, φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σου!
Πηγή: paok24.com
Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα! (pic)

Τα όσα έγιναν και... δεν έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι Λαμία - ΑΕΛ, ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν χθες. Εννοείται, ο Ολυμπιακός δεν έχασε ευκαιρία για... ρητορική εναντίον της ΕΠΟ, μία ημέρα μετά τα... κρύα και ζεστά μπαλάκια!

"Οργιάζει η ΕΠΟ! Ακάθεκτοι, τίναξαν στον αέρα και το πρωτάθλημα. Αδίστακτοι, εκτελούν συνεχώς το ποδόσφαιρο. Η ομοσπονδία ανακάλεσε στο παραπέντε τα δελτία των 10 νεομεταγραφέντων παικτών της Λάρισας πριν από τον αγώνα της με τη Λαμία, αλλοιώνοντας της συνθήκες διεξαγωγής της Σούπερ Λίγκας. Νέο χτύπημα κατά της ΑΕΛ που αντιστέκεται (1-1 με τον ΠΑΟΚ). Αστεία η δικαιολογία της ανάκλησης των δελτίων" αναφέρει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής - Γαύρος - Γάτα.

Μάλιστα. Αφού δεν διαβάσαμε "οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, όπως συμβαίνει σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού", πάλι καλά πρέπει να λέμε...

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΛ κινδυνεύει με μηδενισμό και πρόστιμο από 8 έως 40 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 21, παράγραφος 3, εδάφιο ιι του ΚΑΠ.

Διαβάστε ακόμη...