Αλλαγή ο Εσίτι, «κόλλησε »η Γκεζτέπε!

Από paok24.com: Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, η Γκεζτέπε έμεινε μακριά από τη νίκη, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά απέφυγε την ήττα.
Πηγή: paok24.com
Αλλαγή ο Εσίτι, «κόλλησε »η Γκεζτέπε!

Πιο συγκεκριμένα, η Γκεζτέπε "στραβοπάτησε" στην έδρα της και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μαλάτια Μπελεντίγιεσπορ (2-2), αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του Άντερσον Εσίτι στη 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πρωταγωνιστής για την Γκεζτέπε ήταν ο Σερίφ Εντιαγιέ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13΄ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 73΄ αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39΄ με τον Μαλάν, ωστόσο με γκολ του Ιλντίζ στο 81΄ η Μαλάτια απέφυγε την ήττα.

Σε ότι αφορά τον Άντερσον Εσίτι, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκεζτέπε μέχρι το τέλος της σεζόν, αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα μιας και μπήκε ως αλλαγή στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, λίγα 24ωρα μετά το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας ήττα από την Ντενίζλισπορ με 2-1, αγώνα στον οποίο πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Διαβάστε ακόμη...