«Από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Από paokrevolution.net: Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε από την Ισπανία όπου βρίσκεται πλέον και είναι σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας για τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία:
Πηγή: paokrevolution.net
«Από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

«Θυμάμαι τα πάντα. Κάθε μέρα στα αποδυτήρια, κάθε μέρα με τους συμπαίκτες μου, κάθε παιχνίδι που δώσαμε στην Τούμπα, τον κόσμο, τους τίτλους που κατακτήσαμε. Τα πάντα. Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα μου, παρακολουθώ την ομάδα. Έχω ξεχωριστά συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα. Είδα αρκετά ματς της ομάδας. Απέναντι στον Ολυμπιακό ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν τόσο καλό ματς και οι δύο ομάδες είχαν φόβο νομίζω. Με τον Παναιτωλικό ήταν εύκολο ματς, ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Σχολίασε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκαρσία: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και άξιος. Αξίζει που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έχει δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα ο Γκαρσία».

Αναφέρθηκε στους παίκτες με τους οποίους μιλά συνεχώς: «Με τους Κρέσπο και Βαρέλα μιλάμε αρκετά, είναι φίλοι μου, μιλάμε για την ομάδα, για το ποδόσφαιρο. Είναι καλοί φίλοι. Με τον Πασχαλάκη δεν μιλήσαμε. Έχουμε καλές σχέσεις με τα παιδιά».

Αναφέρθηκε και με θερμά λόγια στον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον ΠΑΟΚ. Έχει ενώσει την ομάδα έχει προσφέρει πολλά. Θεωρώ ότι λείπει αν δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...