«Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου»

Από paok24.com: Ο Χοσέ Κάνιας για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ, τις εντυπώσεις του για τη φετινή ομάδα καθώς και τους Ιβάν Σαββίδη, Πάμπλο Γκαρσία και Σίντζι Καγκάβα
Πηγή: paok24.com
«Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε σήμερα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.
Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, τρις Κυπελλούχος και αήττητος Πρωταθλητής με τον Δικέφαλο, που παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Αύγουστο όποτε και αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα, δήλωσε:

Για το τι θυμάται περισσότερο από την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι τα πάντα. Κάθε μέρα στα αποδυτήρια, κάθε μέρα με τους συμπαίκτες μου, κάθε παιχνίδι που δώσαμε στην Τούμπα, τον κόσμο, τους τίτλους που κατακτήσαμε. Τα πάντα. Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα μου».

Για το αν είδε τα τελευταία ματς στον ΠΑΟΚ: «Έχω αρκετούς φίλους, παρακολουθώ την ομάδα. Έχω ξεχωριστά συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα. Είδα αρκετά ματς της ομάδας. Απέναντι στον Ολυμπιακό ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν τόσο καλό ματς και οι δύο ομάδες είχαν φόβο νομίζω. Με τον Παναιτωλικό ήταν εύκολο ματς, ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο που τον γνωρίζει: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και άξιος. Αξίζει που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έχει δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα ο Γκαρσία».

Για το αν μιλάει με πρώην συμπαίκτες του, ιδιαίτερα τους Κρέσπο, Βαρέλα, Πασχαλάκη: «Ναι. Με τους Κρέσπο και Βαρέλα μιλάμε αρκετά, είναι φίλοι μου, μιλάμε για την ομάδα, για το ποδόσφαιρο. Είναι καλοί φίλοι. Με τον Πασχαλάκη δεν μιλήσαμε. Έχουμε καλές σχέσεις με τα παιδιά».

Για το τι ακούστηκε στην Ισπανία για την απόκτηση του Καγκάβα από τον ΠΑΟΚ: «Δε γνωρίζω ποια είναι η άποψη γι' αυτή τη μεταγραφή. Ξέρω ότι θα πάρει πολλά θετικά από την ομάδα του ΠΑΟΚ, θα εξελιχθεί και αυτό έχει σημασία».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και αν η απουσία του επηρεάζει τον ΠΑΟΚ: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον ΠΑΟΚ. Έχει ενώσει την ομάδα έχει προσφέρει πολλά. Θεωρώ ότι λείπει αν δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...