Ο Αυγενάκης... καίει τον Ζαγοράκη

Από paok24.com:Στο Λιμάνι νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαζούς ή ότι ο κόσμος ξεχνάει τη δράση τους στο ποδόσφαιρο τα τελευταία... πολλά χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Ο Αυγενάκης... καίει τον Ζαγοράκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός του Ολυμπιακού τους, βάζει και πάλι το χεράκι του και παρεμβαίνει ωμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανεξάρτητα από ποια άποψη έχει ο καθένας για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, η πρεμούρα του Αυγενάκη να φωνάξει ότι ο Ζαγοράκης είναι δική του επιλογή και η χυδαιότητα με την οποία επιχειρεί να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο καίει και τον αρχηγό της Εθνικής του Euro 2004 και πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Η εμπλοκή Αυγενάκη και του Μαξίμου, καθώς αμφότερες οι πλευρές προσπαθούν να δείξουν ότι ο Ζαγοράκης είναι η επιλογή η δική τους, δίνει πολιτική χροιά σε εκλογές που αφορούν το ποδόσφαιρο και δημιουργεί εκνευρισμό και αντιδράσεις στις ποδοσφαιρικές ενώσεις και τους οπαδούς, καίγοντας και το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά σε αυτή την πρόταση!

Άλλωστε, η αντιπάθεια προς τον Αυγενάκη και τις πρακτικές του είναι δεδομένη από όλο τον αθλητικό κόσμο, εκτός από τους Ολυμπιακούς και τους οπαδούς του Άρη.

Αμφότεροι έχουν τους λόγους τους...

Διαβάστε ακόμη...