«Επέμενε ο ΠΑΟΚ για Ολίβα»

Από thessports.gr:Ο Κριστιάν Ολίβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαλένθια, με τον ατζέντη του
Πηγή: thessports.gr
«Επέμενε ο ΠΑΟΚ για Ολίβα»

Ουρουγουανού μέσου, Πάμπλο Μπετανκούρ, να μιλά για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι οι ιθύνοντες του Δικεφάλου επέμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για την απόκτηση του νεαρού χαφ.

Ο Μπετανκούρ σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον Ολίβα, ωστόσο η προοπτική της Primera Division ήταν αυτή που κέρδισε τελικά τον 24χρονο μέσο από την Ουρουγουάη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Εϊμπάρ ενδιαφερόταν για τον παίκτη, αλλά δεν μπορούσαμε να τα βρούμε στο οικονομικό. Τότε εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή προσφέροντας περισσότερα χρήματα, αλλά στο τέλος επιλέξαμε την πρόκληση της Βαλένθια, που είναι πιο ανταγωνιστική και δύσκολη πρόκληση, αλλά ο παίκτης θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ήταν οικονομικό ζήτημα η αποδοχή της πρότασης από την Βαλένθια.

Για τον Ολίβα είναι η ευκαιρία μιας ζωής, το ποδόσφαιρο του ταιριάζει καλύτερα στη Βαλένθια παρά στη Κάλιαρι. Βρίσκεται στη Βαλένθια με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια του και η ιδέα μας είναι να μείνουμε στην Ισπανία, εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τα πάει καλά. Η Ισπανία είναι μια χώρα ισχυρή οικονομικά στο ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε μέσα σε λίγες ώρες...».

Διαβάστε ακόμη...