Προς αναβολή το Κηφισιά- ΠΑΟΚ!

Ξεφεύγει η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Κηφισιά αφού η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε και έκτο κρούσμα, με την αναμέτρηση τον δύο ομάδων να οδηγείται προς αναβολή.
Πηγή: thessports.gr
Προς αναβολή το Κηφισιά- ΠΑΟΚ!

Η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένο να υποδεχτεί την προσεχή Τετάρτη την Κηφισιά, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ωστόσο, να είναι στον… αέρα μετά τα κρούσματα κορονοϊού στην αθηναϊκή ομάδα.

Η ΕΣΑΠ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς, αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ covid-19 ύστερα από ελέγχους που έγιναν μετά από πέμπτο κρούσμα που ανιχνεύτηκε σήμερα το πρωί (1/2).

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Πρόκειται συνολικά για τον έκτο αθλητή του Α.Ο.Π.Κηφισιάς που μπαίνει σε καραντίνα. Υπενθυμίζεται πως για την αναβολή ενός αγώνα θα πρέπει να βρεθούν θετικοί τρεις αθλητές. Στην ομάδα της Κηφισιάς βρέθηκαν αρχικά 3 θετικοί αθλητές και αναβλήθηκε ο αγώνα με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Στη συνέχεια βρέθηκε θετικός και τέταρτος αθλητής πριν τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Σήμερα και ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ βρέθηκαν θετικοί δύο αθλητές».

Διαβάστε ακόμη...