«Τα εμπόδια για Μπολόνια- Σφιντέρσκι»

Από inpaok.com : Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού «παραθύρου», αφού η περίοδος του Γενάρη πήρε παράταση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (1/2), ωστόσο οι Ιταλοί δεν σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι.
Πηγή: inpaok.com
«Τα εμπόδια για Μπολόνια- Σφιντέρσκι»

Η Μπολόνια φαίνεται πως «τρέχει» για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών έχει ανοίξει εκ νέου τον φάκελο του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο υποστηρίζουν πως πρέπει στις επόμενες ώρες να ξεπεραστούν δύο εμπόδια για να καταφέρουν να κάνουν μια τέτοια κίνηση.

Όπως αναφέρουν:

«Το πρώτο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής την Κυριακή πέτυχε δύο γκολ και αυτό περιπλέκει τα πράγματα σε μια πιθανή αποχώρηση του, ενώ το δεύτερο αφορά τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ που είναι απρόσιτες για την Μπολόνια την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ελληνικός σύλλογος ζητά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν επτά εκατομμυρίων σε περίπτωση που η Μπολόνια αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Μπολόνια θα ήθελε μια απλή οψιόν επειδή θεωρούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστούν. Άλλοι στόχοι για την Μπολόνια θα μπορούσαν να είναι οι Λάμερς, Πιναμόντι και Σκαμάκα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ρότζερ Μαρτίνες της Κλαμπ Αμέρικα».

Διαβάστε ακόμη...