Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Σε σύγχυση ο οργανισμός του ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Θέση για όσα ανέφεραν κύκλοι του ΠΑΟΚ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών πήρε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Πηγή: sdna.gr
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Σε σύγχυση ο οργανισμός του ΠΑΟΚ»

Κύκλοι της ομάδας του Πειραιά ανέφεραν ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε σύγχυση, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην τοποθέτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

«Η θέση των κύκλων και τετραγώνων του ΠΑΟΚ, αποδεικνύει περίτρανα ότι όλος ο οργανισμός τους βρίσκεται σε σύγχυση.

Επειδή δεν μπορούμε πια να σας πάρουμε στα σοβαρά, θα σας απαντήσουμε μέσω των δικών σας θέσεων, επ' αφορμής της ανικανότητάς σας σε όλα τα επίπεδα. Μόνο για γέλια είστε που κατηγορείτε τον Ολυμπιακό, όταν επίσημα από τον Νοέμβριο ζητούσατε να μπει παύλα σε όλα τα πρωταθλήματα!» ανέφεραν κύκλοι του Ολυμπιακού.

«Ξαναδιαβάστε τη ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Μπορείτε! Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση, που εκδώσατε στις 7 Νοεμβρίου του 2020. Μπορείτε! Και μετά κάντε άλλη μία κωλοτούμπα. Φυσικά και μπορείτε!

Μην νομίζετε ότι αναφερόμενοι -σε κάθε ευκαιρία- στον Ολυμπιακό, θα μεγαλώσετε και ως μέγεθος. Η θέση μας επ' αυτού είναι πάγια και αποτυπώθηκε με σαφή τρόπο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ελπίζουμε να συνέλθετε. Μέχρι τότε τις παύλες σας και σε άλλη παραλία» καταλήγει το σχόλιο των κύκλων της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη...