Οι κοινοί… γνωστοί

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (31/1, 17:15) με μοναδικό στόχο να επανέλθει στις νίκες μετά το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Πηγή: inpaok.com
Οι κοινοί… γνωστοί

Από το ρόστερ του Δικεφάλου μάλιστα υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που ξέρουν... καλά τον σημερινό αντίπαλο της ομάδας, μιας και πρακτικά «συστήθηκαν» στο ελληνικό κοινό μέσα από την ομάδα του Αγρινίου.

Πρόκειται φυσικά για τον Αμρ Ουάρντα αλλά και τον Ενέα Μιχάι (που δεν είναι διαθέσιμος καθώς ακόμα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του).

Ο Αιγύπτιος βρέθηκε στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2015 για λογαριασμό του Παναιτωλικού και μετά από μόλις ενάμιση χρόνο έπεισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου να επενδύσουν στο ταλέντο του .

Στο Αγρίνιο πρόλαβε να καταγράψει 45 συμμετοχές με 10 γκολ και έξι ασίστ.

Ο Ενέα Μιχάι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού με τον Αλβανό διεθνή στόπερ να ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα το 2017 και να κάνει 49 συμμετοχές με αυτήν, πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ καλοκαίρι του 2019.

Στο ρόστερ του Παναιτωλικού από την άλλη υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων». Πρόκειται για τον Νίκο Μελίσσα, που μόλις το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στην ομάδα του Αγρινίου από τον Δικέφαλο, μετά από διαδοχικούς δανεισμούς.

Με τον ΠΑΟΚ ο Μελίσσας πρόλαβε να κάνει συνολικά πέντε επίσημες συμμετοχές, εν αντιθέσει με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη που αν και βγήκε από τις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της επαγγελματικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...