Συγκεντρωμένοι σε επίθεση και άμυνα για 40 λεπτά

Από esake.gr: Αγώνας 14ος, @ Λαύριο 30/1/2021
Πηγή: esake.gr
Συγκεντρωμένοι σε επίθεση και άμυνα για 40 λεπτά

Θα μπορούσα να αποκαλέσω αυτό το blog, τριπλή αποστολή!

Είναι η 3η ημέρα που είμαστε στο ξενοδοχείο, είναι το τρίτο blog αυτής της εβδομάδας, αλλά και το τρίτο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας.

Είναι ωραίο να καθαρίζει κάποιος το δωμάτιό σου, όπως συμβαίνει τώρα που είμαστε τόσες ημέρες στο ξενοδοχείο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω σε ένα ξενοδοχείο. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν γράφοντας περισσότερα blog είμαι βελτιωμένος σε αυτό το θέμα. Προσπαθώ να το κάνω τουλάχιστον...

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν σίγουρα το καλύτερό μας. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία πολύ απογοητευτική απώλεια για εμάς. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά και εκείνη η ομάδα που βγήκε να παίζει στο γήπεδο, δεν ήταν ο ΠΑΟΚ...

Το θετικό είναι ότι με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε μπροστά μας, δεν μπορούμε να μείνουμε και πολύ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε πλήρως στο Λαύριο.

Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά αυτή την στιγμή και βρίσκεται φόρμα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, καθώς έχουν κερδίσει 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια και το παιχνίδι είναι στο γήπεδό τους, όπου παίζουν ακόμη καλύτερα.

Έχουν νικήσει όλες τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και έδειξαν ότι είναι μια πραγματική ομάδα, με χημεία και αγωνίζονται ως το τέλος όλων των αγώνων. Αν θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι επιθετικά και αμυντικά και όχι μόνο για ένα δεκάλεπτο ή δύο, αλλά και για τα 40 λεπτά του αγώνα. Τα λάθη που θα κάνουμε το Λαύριο θα τα εκμεταλλευτεί και αυτό θα μας δυσκολέψει στο να κερδίσουμε .

Ελπίζω να μην σας ήρθαν πολλά τα τρία blog αυτή την εβδομάδα.

Τέλος πάντων, ξέρετε τη συμφωνία μας, θα τα πούμε σε μία εβδομάδα από τώρα και σε κανονικούς ρυθμούς.

#BeechBlog

Διαβάστε ακόμη...