ΕΠΟ σε Κλάτενμπεργκ: «Τελείωσε τους»!

Από sdna.gr: Ο σάλος που ξεσήκωσαν οι προκλήσεις Παπαπέτρου-Τσαγκαράκη οδήγησαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητήσει από τον Κλάτενμπεργκ τη διαγραφή ή τον υποβιβασμό τους στη SL2!
Πηγή: sdna.gr
ΕΠΟ σε Κλάτενμπεργκ: «Τελείωσε τους»!

Όπως αποκαλύπτει στο φύλλο της Τετάρτης η «Live Sport», ο Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε με τον αρχιδιαιτητή στον οποίο ξεκαθάρισε ότι «Αν δεν τους τελειώσεις θα έχουμε πρόβλημα»!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μπορεί να πήρε τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι, όμως αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου καθώς άπαντες στην ΕΠΟ αλλά και στην ΚΕΔ εκτιμούν πως είναι αδύνατον τέτοια διαιτησία να ήταν απλά λάθη και σε κάθε περίπτωση να περάσει χωρίς να δοθεί ένα μήνυμα στους υπόλοιπους διαιτητές πως απαγορεύονται τέτοια απροκάλυπτα σφυρίγματα.

Η κοινή γνώμη είναι θορυβημένη από την προσπάθεια της παράγκας να επιστρέψει και για αυτόν τον λόγο σε δυο ξεχωριστές συναντήσεις (4 μέλη της Εκτελεστικής με τον Κλάτενμπεργκ και διαφορετική συνάντηση του Γραμμένου με τον Άγγλο) δόθηκε το μήνυμα στον αρχιδιαιτητή ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η σεζόν απλά με μια τιμωρία των δυο διαιτητών καθώς θεωρείται από όλη την υγιή φίλαθλη Ελλάδα ως ματς που είδαν και οι τυφλοί...

Ο Κλάτενμπεργκ μάλιστα δεσμεύτηκε να ανακοινώσει σήμερα Τετάρτη την απόφαση του για Παπαπέτρου - που θεωρείται μάλιστα ότι έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη δεδομένου ότι είχε τη δυνατότητα να δει πολλές φορές τις ξεκάθαρες φάσεις - αλλά και τον Τσαγκαράκη.

SDNA twitter

Διαβάστε ακόμη...