ΠΑΟΚ: Σε συμφωνία με την Τσέλσι για το δανεισμό του Μπαμπά Ραχμάν! (vids)

Από sdna.gr:Κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι είναι ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Γκανέζου, Μπαμπά Ραχμάν με τη μορφή δανεισμού!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Σε συμφωνία με την Τσέλσι για το δανεισμό του Μπαμπά Ραχμάν! (vids)

Μια... ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας κίνησης είναι ο ΠΑΟΚ με φόντο το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν της Τσέλσι προβάρει τα «ασπρόμαυρα» και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τούμπας για το υπόλοιπο της σεζόν με τη μορφή δανεισμού!

Ο ΠΑΟΚ δούλεψε μεθοδικά με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, κύκλωσε την περίπτωση του 26χρονου ποδοσφαιριστή και κινήθηκε ταχύτατα για να τον κάνει δικό του, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτελείας στην άμυνά του. Πρόκειται για έναν μπακ χαφ υψηλού επιπέδου που ανήκει στους Λονδρέζους από το 2015...

Ο Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Ταμάλε της Γκάνας στις 2 Ιουλίου του 1994 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Dreams FC από την οποία έκανε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη μετακομίζοντας στην Γερμανία και την Γκρόιτερ Φιρτ το καλοκαίρι του 2012.

Με την φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ κατέγραψε 48 εμφανίσεις με δύο γκολ και δύο ασίστ, αναγκάζοντας την Άουγκσμπουργκ να δαπανήσει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2014, καταγράφοντας σε μια σεζόν 32 συμμετοχές με πέντε ασίστ. Ένα χρόνο αργότερα, η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 26 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Άουγκσμπουργκ, με τον Ραχμάν την πρώτη του σεζόν στους «μπλε» του Λονδίνου να «γράφει» 23 συμμετοχές με δύο ασίστ, προτού αναχωρήσει για την Σάλκε με την μορφή του δανεισμού.

Στους Λονδρέζους, ο Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν σημείωσε συνολικά 26 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε με την μορφή του δανεισμού στην Γαλλία και την Ρεμς, μετρώντας 11 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.

Την περσινή σεζόν, ο Γκανέζος μπακ αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα και πάλι με την μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι, μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές, ενώ την φετινή σεζόν έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές με την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Τσέλσι.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μετράει 25 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και έρχεται στον ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου..  {youtube}0IKCOax1tDc&feature=emb_logo&ab_channel=DarkProductions{/youtube} {youtube}fKYs1LmtJ7c&feature=emb_logo&ab_channel=ChelseaLoans{/youtube} {youtube}13t8o6GHB2s&feature=emb_logo&ab_channel=ChelseaLoans{/youtube} {youtube}SOuR2Mm0iQU&feature=emb_logo&ab_channel=He%27saspecialplayer%7CFootInVideo{/youtube} {youtube}VmMmNsjfPGA&feature=emb_logo&ab_channel=M10TAVARES10{/youtube}

 

Διαβάστε ακόμη...