O Ουάρντα και τα… ριμπάουντ!

Από inpaok.com : O Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και πήρε άμεσα φανέλα βασικού από τον Πάμπλο Γκαρσία, καταφέρνοντας άμεσα να γίνει επιδραστικός στο παιχνίδι του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
O Ουάρντα και τα… ριμπάουντ!

Πέραν όλων των άλλων ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι έχει βελτιωθεί πολύ και στο παιχνίδι με το κεφάλι παρότι δεν ήταν ένα από τα «ατού» του, δίνοντας γκολ στους «ασπρόμαυρους» τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο χρόνο.

Στα πρώτα λεπτά της νέας του θητείας στον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νινούα, με έξοχη κεφαλιά.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήρε την πρώτη κεφαλιά που δυσκόλεψε πολύ τον Σα, με αποτέλεσμα ο Ίνγκι Ίνγκασον να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει με την εστία στο έλεος του.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου αντί του Ίνγκι Ίνγκασον, ο Χοσέ Κρέσπο ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση «βολής» για να γράψει το 1-1.

Επιπλέον ο Αιγύπτιος κατέγραψε και ασίστ με το κεφάλι στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, όταν έστρωσε στον Ίνγκι Ίνγκασον που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.

Διαβάστε ακόμη...