Η έμπνευση του Βιεϊρίνια στο γκολ της ισοφάρισης από το φάουλ!

Από sfina.gr: Στη φάση της ισοφάρισης (στο 2-2) με σκόρερ τον Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα στον γκολκίπερ Αθανασιάδη της ΑΕΚ και κέρδισε το έμμεσο φάουλ, από το οποίο προήλθε το 2-2...
Πηγή: sfina.gr
Η έμπνευση του Βιεϊρίνια στο γκολ της ισοφάρισης από το φάουλ!

Μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και με 21 παίκτες στο "κουτί", ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί η "τρύπα", αλλά εάν παρακολουθήσετε τον τρόπο που "εκτέλεσε" ο Βιεϊρίνια, θα βγάλετε το συμπέρασμα ότι ο Πορτογάλος είχε "σχέδιο"...

Stoiximan: Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

Μόλις του έγινε η πάσα, συγκλίνει μπροστά, κάνε ένα βηματάκι με τη μπάλα και ενώ όλοι περιμένουν να στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία, που θα ήταν πιο εύκολο, γυρίζει όλο το κορμί του και τη στέλνει στην δεξιά γωνία του Αθανασιάδη, όπου δεν υπήρχαν τόσοι παίκτες και εάν περνούσε η μπάλα, όπως και έγινε, ήταν σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να την αποκρούσει ο Αθανασιάδης με τόσο άτομα μπροστά του.

Αυτό ακριβώς έγινε, δείγμα της ποδοσφαιρικής ευστροφίας του Βιεϊρίνια, σε μια στιγμή που "η μπάλα έκαιγε" και κάποιος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλία να βγάλει το καράβι από τη λάσπη (η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ).

Διαβάστε ακόμη...