H Παράγκα ζει! Όργια στο Περιστέρι και απίστευτο σπρώξιμο του Ολυμπιακού!

Από paok24.com:Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο Περιστέρι, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 1-0.
Πηγή: paok24.com
H Παράγκα ζει! Όργια στο Περιστέρι και απίστευτο σπρώξιμο του Ολυμπιακού!

Ωστόσο, ο σκόρερ του Ολυμπιακού υπέπεσε σε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πριν σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, σπρώχνοντας τον αντίπαλό του, με τον Τσαγκαράκη στο χορτάρι και τον Παπαπέτρου στο VAR να πετάνε φυσικά... αετό προκειμένου οι Πειραιώτες να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, παρότι η φάση ελέγχθηκε στο VAR!

Η παραπάνω φάση δεν είναι όμως η μοναδική στην οποία ευνοήθηκε σκανδαλωδώς ο Ολυμπιακός, προς... ικανοποίηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Στο 40ο λεπτό και ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 0-0, ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ στην προηγούμενη φάση, ο Μπουχαλάκης πραγματοποίησε φάουλ με μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα στον Χαρίση, αλλά ο Τσαγκαράκης έδειξε μόνο κίτρινη!

Τα όργια των Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου όμως, έχουν και συνέχεια. Στο 60ο λεπτό, ο Μπα κλωτσάει τον (πεσμένο στο χορτάρι) Μάτιτς, με ξεκάθαρη πρόθεση να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα αντί για την κόκκινη!

Διαβάστε ακόμη...