Εβάντρο ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος ακραίος
Πηγή: paok24.com
Εβάντρο ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο Εβάντρο Ντε Σόουζα αυτή τη φορά για τον ΠΑΟΚ, μετά την παρουσία του πριν από λίγα χρόνια με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Μπατατζίμ τον οδήγησε στην έξοδο πρόωρα, με τον Δικέφαλο να κινείται άμεσα για την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη που θα ενισχύσει την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων τη φετινή σεζόν.

Ο Εβάντρο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο εσθονικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σααρέμα του Γ. Καλμαζίδη και είναι μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τα ποσοστά του στην επίθεση να φτάνουν στο 49%.

Ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και μένει να φανεί πότε θα τεθεί στη διάθεση του Κ. Δεληκώστα μιας και ακολουθούν δύο ακόμη σημαντικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό στο Μαρούσι και με Ολυμπιακό στο «Παλατάκι».

Ο ΠΑΟΚ όπως συνηθίζει κάθε χειμώνα «σκανάρει» την αγορά και δεν αποκλείεται εάν προκύψει κάτι αξιόλογο να προχωρήσει και σε νέα κίνηση ενίσχυσης, με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται στο τέλος Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...