ΠΑΟΚ και Kaizen Gaming στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»

Από paokfc.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω το προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης PAOK Action και η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα δείχνοντας τις ευαισθησίες τους,
Πηγή: paokfc.gr
ΠΑΟΚ και Kaizen Gaming στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»

αποφάσισαν να ομορφύνουν την καθημερινότητα των 27 κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς καθώς και μέλη της οικογένειας της Kaizen Gaming επισκέφτηκαν τα κορίτσια που ζουν στη «Μέλισσα», προσφέροντάς τους χαμόγελα και δώρα. Τηρώντας πιστά τα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου COVID-19, οι παίκτες του Δικεφάλου και τα στελέχη της Kaizen Gaming συνομίλησαν αρκετή ώρα με τα κορίτσια, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν δώρα.

Οι ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες ζωής που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και έχουν επηρεάσει το σύνολο της ζωής μας, καθόρισαν τα δώρα που προσφέρθηκαν στα κορίτσια. Η τηλεκπαίδευση που προστέθηκε στη ζωή των παιδιών τους τελευταίους εννέα μήνες έχει αλλάξει άρδην την εκπαιδευτική διαδικασία και έτσι η Kaizen Gaming και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν φέτος να προσφέρουν στα παιδιά του ορφανοτροφείου τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να τα διευκολύνουν στην παρακολούθηση των μαθημάτων τους. Τα δώρα αυτά έγιναν δεκτά με τρομερό ενθουσιασμό από τα κορίτσια της «Μέλισσας»

.Ο ΠΑΟΚ και η Kaizen Gaming στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας για μία ακόμη χρονιά συνεργάζονται σε κοινές δράσεις που προσφέρουν χαρά και ελπίδα, ακολουθώντας την στρατηγική δέσμευσή της συνεργασίας τους, να αφουγκράζονται τις ανάγκες των ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, o κάθε ζωντανός οργανισμός και εταιρική οντότητα καλείται να λειτουργεί ως μέρος του κοινωνικού συνόλου και να προσφέρει σε αυτό.

Με την ενέργεια αυτή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action επισημοποίησε την έναρξη της στήριξης προς τη Στέγη «Μέλισσα», καθώς υπάρχουν πολλές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

Λίγα λόγια για τη Στέγη «Μέλισσα»

Το 1921 ξεκίνησε την λειτουργεία του το Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» με σκοπό την περίθαλψη ορφανών αγοριών και κοριτσιών από τον Καύκασο. Το 1940 τα αγόρια μεταφέρονται σε άλλη δομή και έκτοτε το ίδρυμα φιλοξενεί αποκλειστικά κορίτσια. Η στέγη περιθάλπει κορίτσια που έχουν υποστεί παραμέληση ή/και ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Η «Μέλισσα» στέκεται δίπλα στα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, βασιζόμενη στις σύγχρονες παιδαγωγικές και ψυχοκοινωνικές αντιλήψεις.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming, δήλωσε σχετικά για την «επίθεση αλληλεγγύης» από την Kaizen Gaming και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεσμευτήκαμε ότι θα εργαζόμαστε πέρα από τα στενά όρια των γηπέδων, στοχεύοντας σε ενέργειες που αγγίζουν το σύνολο της κοινωνίας. Αυτό κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας και αυτό κάναμε και φέτος, προσφέροντας χαμόγελα και δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα». Στα παιδιά αυτά, που αποτελούν αναμφίβολά τους ήρωες της καθημερινότητας. Η Δέσμευση, η Προσφορά και η Υπευθυνότητα είναι τα στοιχεία που έφεραν την Kaizen Gaming στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και αυτά που ορίζουν όλα τα επόμενα βήματά μας».

Διαβάστε ακόμη...