ΠΑΟΚ: Καγκάβα και Μπράντονιτς προ των πυλών!

Από novasports.gr:Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, με τους Σίντζι Καγκάβα και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς να είναι κοντά στους "ασπρόμαυρους"
Πηγή: novasports.gr
ΠΑΟΚ: Καγκάβα και Μπράντονιτς προ των πυλών!

Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, που είναι κοντά στην απόκτηση του Ιάπωνα μέσου, Σίντζι Καγκάβα, αλλά και του Βόσνιου μεσοεπιθετικού, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Αν όλα πάνε καλά για τους "ασπρόμαυρους", οι δύο παίκτες αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να περάσουν το κατώφλι της Τούμπας.

Σε ό,τι αφορά στον Καγκάβα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ τα έχει βρει σε όλα με τον "Δικέφαλο" για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ελεύθερος από τότε που έλυσε την συνεργασία του με την ισπανική Σαραγόσα τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε έκανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ισπανικής ομάδας με δικό του προπονητή, προκειμένου να παραμείνει σε καλή κατάσταση εως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσο για τον Μπράντονιτς, για το νεαρό διεθνής τόσο με την U19 της Σερβίας, όσο και με την U21 της Βοσνίας (έχει διπλή υπηκοότητα) ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ράντνικ, στην οποία ανήκει, και σύντομα αναμένεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...