«Ο ΠΑΟΚ ρώτησε την Μπριζ για την τιμή του Κρμέντσικ»

Από paok24.com: Ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κρμέντσικ φιλοξενεί εδώ και λίγα λεπτά ιστοσελίδα του Βελγίου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ρωτήσει την Κλαμπ Μπριζ για το ποσό με το οποίο θα της παραχωρήσει τον Τσέχο φορ.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ ρώτησε την Μπριζ για την τιμή του Κρμέντσικ»


Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "walfoot.be" με τίτλο "Τρία γκολ σε τρία παιχνίδια: Ο Κρμέντσικ είναι on fire και ο ΠΑΟΚ θέλει να ξέρει την τιμή του", αναφέρεται:

Σε τρία παιχνίδια, ο Τσέχος φορ έχει ήδη κάνει κάνει τη δουλειά του στον νέο σύλλογό του. Τρία γκολ σε τόσους αγώνες: Ένα απίστευτο στατιστικό στοιχείο για τον Κρμέντσικ, που μόλις έφτασε στον ΠΑΟΚ. Είναι αυτά τα γκολ αρκετά για να του εγγυηθούν μια θέση βασικού, ή ακόμα περισσότερα;

Σύμφωνα με τον Nieuwsblad, ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ρωτήσει την Κλαμπ Μπριζ να βάλει στο τραπέζι μία τιμή για τον Τσέχο επιθετικό, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του και τα επόμενα χρόνια.

Ο διεθνής Τσέχος αποκτήθηκε από την Μπριζ με έξι εκατομμύρια ευρώ και έφυγε δανεικός στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Έχει συμβόλαιο με την Μπριζ μέχρι το 2023 και πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμή που θα τον βάλει".

Σημείωση: Ο Κρμέντσικ έχει 3 γκολ σε 5 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...