Οι πρώτες σκέψεις του Γκαρσία για το ντέρμπι!

Από sfina.gr: Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την μίνι – προετοιμασία του για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δοκίμασε κυρίως πρόσωπα, γιατί φαίνεται πως ο σχηματισμός είναι «κλειδωμένος».
Πηγή: sfina.gr
Οι πρώτες σκέψεις του Γκαρσία για το ντέρμπι!

Το 4-2-3-1 θα παραμείνει, αφού φαίνεται να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών της ενδεκάδας, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που θα έχει το πρώτο του πραγματικό crush test, μετά από δυο σερί μηδέν που κράτησε με ΟΦΗ και με Λάρισα.

Τα σημαντικά διλήμματα για τον Γκαρσία αφορούν την αμυντική τετράδα. Ο Ουρουγουανός προπονητής δοκίμασε αρκετά στην άμυνα, τόσο για τα άκρα, όσο και για το κέντρο της. Το σενάριο που προκρίνεται για τα πλάγια της άμυνας είναι να παίξει από την αρχή του ματς ο Περέιρα αριστερά και ο Βιεϊρίνια στα δεξιά. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο σίγουρος είναι Ίνγκι Ίνγκασον και για τον παρτενέρ του, διεκδικούν μια θέση ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Κρέσπο.

Στα χαφ, από την στιγμή που «κλείδωσε» το 4-2-3-1 οι δυο παίκτες που θα στελεχώσουν την μεσαία γραμμή θα είναι ο Στέφαν Σβαμπ και Ομάρ Ελ Καντουρι, όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από τον πάγκο μπορούν να έρθουν τόσο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Η τριάδα μεσοεπιθετικά αρχίζει να «βρίσκεται» στον αγωνιστικό χώρο και δύσκολα θα αλλάξει, από την στιγμή που οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν την υγεία τους. Στο δεξί «φτερό» ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο αριστερό «φτερό» ο Χρήστος Τζόλης και ανάμεσα τους ο Αμρ Ουάρντα είναι τεράστια φαβορί για να ξεκινήσουν τηναναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Μάικλ Κρμέντσικ θα συνεχίσει το σερί του στις εμφανίσεις, με τον Γκαρσία να πιστεύει ότι θα συνεχίσει το σερί και στα γκολ.

Διαβάστε ακόμη...