«Μοναδικός στόχος της Μπολόνια ο Σφιντέρσκι»

Από sfina.gr: Στην Ιταλία συντηρείται το θέμα του ενδιαφέροντος της Μπολόνια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι με την ιστοσελίδα Tutto Bologna Web να μεταφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ.
Πηγή: sfina.gr
«Μοναδικός στόχος της Μπολόνια ο Σφιντέρσκι»

Όπως τονίζεται στο σχετικό θέμα, ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον τον μοναδικό και βασικό μεταγραφικό στόχο της ιταλικής ομάδας και πλέον είναι σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση στο οικονομικό. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο παίκτης κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ κι εκείνο που απομένει για να γίνει η μεταγραφή είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος πληρωμής αυτών των χρημάτων.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γράφεται πως η Μπολόνια θέλει να πάρει δανεικό τον παίκτη και να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, την ώρα που η αντιπρόταση του ΠΑΟΚ είναι να πληρωθούν άμεσα 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό και τον Ιούνιο ακόμη 4 εκατ. ευρώ για την αγορά.

Τέλος, οι Ιταλοί σχολιάζουν πως αν ο ΠΑΟΚ δεν πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πάει ενάντια στις φιλοδοξίες του παίκτη που θέλει να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...