Κανένας κίνδυνος για ΠΑΟΚ και Ντεσποτόφσκι

Από inpaok.com:Ζήτημα χωρίς... αντικείμενο ήταν αυτό που προέκυψε για την συμμετοχή του Φιλίπ Ντεσποτόφσκι στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο στη Βέροια, αφού τόσο ο αθλητής όσο και ο Δικέφαλος κλήθηκαν σε απολογία, αλλά δεν αναμένεται να έχουν καμία επίπτωση.
Πηγή: inpaok.com
Κανένας κίνδυνος για ΠΑΟΚ και Ντεσποτόφσκι

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος πασάδορος επέστρεψε στην Ελλάδα από τα Σκόπια (όπου βρισκόταν για υποχρεώσεις του με την Εθνική) και όντας αρνητικός στο τεστ Covid, συμπεριλήφθηκε κανονικά στα πλάνα της ομάδας χωρίς να μπει σε καραντίνα επτά ημερών.

Είναι σαφές πως η περίπτωση του υπάγεται στο καθεστώς μετακίνησης των αθλητών όπως συμβαίνει στους διεθνείς αγώνες των ομάδων που αγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες στο μπάσκετ, στο χάντμπολ και στο πόλο όπου οι ομάδες που παίζουν εντός ελληνικού εδάφους δε μπαίνουν σε 7ημερη καραντίνα.

Αυτό πλέον ξεκαθαρίστηκε και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αφού με σημερινή του απόφαση ο Γιώργος Μαυρωτάς επισημοποίησε πως οι αθλητές που εισέρχονται στην Ελλάδα από ο εξωτερικό εξαιρούνται από την εβδομαδιαία καραντίνα, μιας και τηρείται το πρωτόκολλο των εβδομαδιαίων τεστ.

Έτσι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κυρώσεων ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε και στον Φίλιπ Ντεσποτόφσκι, παρά την κλήση τους σε απολογία.

Διαβάστε ακόμη...