Τότε θα πάει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο! Μόνος του, θα το έχει έδρα για 3 χρόνια!

Από sfina.gr: Η μετακίνηση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο θα γίνει οριστικά με αμετάκλητα, αφού φυσικά δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και αυτές δεν είναι άλλες από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη Νέα Τούμπα, αλλά και τις υπογραφές σε Προεδρικό Διάταγμα...
Πηγή: sfina.gr
Τότε θα πάει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο! Μόνος του, θα το έχει έδρα για 3 χρόνια!

Μόλις πάρει στα χέρια του ο ΠΑΟΚ αυτές τις υπογραφές, αμέσως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετακόμισης και αυτό οριοθετείται γύρω στον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε δυο μήνες θα πρέπει να γίνουν τα πάντα, ώστε το Καυτανζόγλειο να καταστεί 100% έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες του ΠΑΟΚ, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη.

Σήμερα, έτσι όπως είναι το Στάδιο δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε το φιλικό Αστυνομία-Πυροσβεστική, απόλόγους ασφαλείας, αλλά χρειάζονται σημαντικές παρεμβάσεις, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που θα πληρώσει ο Σαββίδης, αλλά θα αφαιρεθεί από τη συνολική συμφωνία του ενοικίου τριών ετών (1 εκ. το χρόνο).

Ο όρος που έθεσε ο ΠΑΟΚ είναι ότι στο γήπεδο θα μπαίνει μόνο η δική του ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ θα έχει τη φροντίδα του χλοοτάπητα και των αποδυτηρίων, αλλά και την σεκιούριτι, κάτι που σημαίνει ότι άλλη ομάδα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου, εκτός εάν υπάρχει ειδικός λόγος και ειδικές συνθήκες, αλλά πάντα με την έγκριση του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο και η εθνική ομάδα, εφόσον δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ, γιατί οι παρεμβάσεις θα είναι πάρα πολλές; στο στάδιο.

Πρώτη παρέμβαση θα είναι η αλλαγή καθισμάτων: Όπου κίτρινα και κόκκινα, θα μπουν μαύρα και άσπρα. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν εντός του μηνός Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη...