Να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του…

Από sfina.gr: Το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα (20/1, 17:15) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στην Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του…

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Ο στόχος αυτονόητος για τους ασπρόμαυρους. Να κάνουν εύκολη τη ζωή τους, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης στο Αλκαζάρ. Από εκεί και πέρα κι ενόψει του ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, προφανώς κι αν ο ΠΑΟΚ... καθάριζε από νωρίς σήμερα, δεν θα ήταν άσχημο για τον Πάμπλο Γκαρσία,

Ο Ουρουγουανός λογικά θα κάνει ροτέισον, έχοντας στο μυαλό του και το ματς με την Ένωση την προσεχή Κυριακή. Επιπλέον, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νινούα και Σφιντέρσκι που ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Διαβάστε ακόμη...