«Χτίζει αυτοπεποίθηση ο Κρμέντσικ»

Από paok24.com: Το δεύτερο γκολ του Τσέχου με τον ΠΑΟΚ, δεν πέρασε απαρατήρητο στην πατρίδα του αλλά και στο Βέλγιο
Πηγή: paok24.com
«Χτίζει αυτοπεποίθηση ο Κρμέντσικ»

Ο Μάικλ Κρμέντσικ έχει προλάβει με το «καλημέρα» να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με τα χαρακτηριστικά του και οι πρώτες του εμφανίσεις στην Ελλάδα, σχολιάζονται τόσο στη Τσεχία, όσο και στο Βέλγιο.

Στη βελγική ιστοσελίδα «Voetbalkrant.com», αναφέρεται... «Ο Μάικλ Κρμέντσικ της Κλαμπ Μπριζ βρίσκει εύκολα το δρόμο για τα γκολ με τον ΠΑΟΚ.

Στην Κλαμπ Μπριζ μπορούν να είναι ικανοποιημένοι. Ενώ ο νέος της επιθετικός, Μπας Ντοστ προσαρμόστηκε άμεσα και έχει ήδη σκοράρει στα δύο πρώτα του παιχνίδια, ο Μάικλ Κρμέντσικ, που πήγε δανεικός στον ΠΑΟΚ, χτίζει την αυτοπεποίθησή του. Ο Τσέχος σκόραρε το δεύτερο γκολ του, σε τέσσερις αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη Τσεχία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Isport.blesk.cz» αναφέρεται... «Ο Κρμέντσικ ήταν ο πιο ενεργός ποδοσφαιριστής από τα πρώτα λεπτά. Ξεκίνησε για δεύτερη φορά βασικός και την Κυριακή έδειξε γιατί ταιριάζει στην νέα του ομάδα, πιθανόν και για μόνιμη μεταγραφή».

Μπορεί ο ένας χρόνος στη Μπριζ, να μη βγήκε στον Κρμέντσικ, ωστόσο στο πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ, έχει ξεκινήσει πολύ καλά και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο ούτε στο Βέλγιο, ούτε στην πατρίδα του, με την οποία είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...