Πήρε θέση ο Γ.Σαββίδης για την... πολυφωνία στο Open: «Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, δεν είναι PAOK TV»!

Από sdna.gr:Θέση για τη δημόσια αντιπαράθεση που σημειώθηκε στο «Total Football» πήρε ο Γιώργος Σαββίδης, κάνοντας σαφές πως δεν πρόκειται για PAOK TV, προσυπογράφοντας την... πολυφωνία!
Πηγή: sdna.gr
Πήρε θέση ο Γ.Σαββίδης για την... πολυφωνία στο Open: «Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, δεν είναι PAOK TV»!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της ανάλυσης των αμφισβητούμενων φάσεων καθώς Βασίλης Βέργης και Τάσος Κάκος διαφώνησαν ως προς τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ.

Γύρω από την επίμαχη φάση υπήρξε πολυφωνία από τους συντελεστές της εκπομπής, σχολιάζοντας ανοιχτά και εκφράζοντας τις όποιες διαφωνίες είχαν...

Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει και ο Γιώργος Σαββίδης, μετά από ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα παράπονά του για το τι συμβαίνει στο κανάλι κι αν επιτρέπεται να σημειώνεται δημοσίως τέτοια αντιπαράθεση δεδομένου πως ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και οφείλουν -κατά τη γνώμη του- να απλώνουν ασπίδα προστασίας στον Δικέφαλο

Ο Γιώργος Σαββίδης σήκωσε το γάντι και τάχθηκε υπέρ της πολυφωνίας, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για το... PAOK TV αλλά τη συχνότητα του OPEN πανελλαδικής εμβέλειας, μέσω της οποίας θα εκφράζονται όλες οι απόψεις: «Ο καθένας έχει την άποψή του... » κατέληξε στο ποστάρισμά του.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...