Όλαφ Ρέμπε - Πόλ Κουτσολιάκος. "Ένας «καλοκαιρινός έρωτας"

Από monopaok.gr: Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες είναι αναγκασμένες να έχουν στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Αυτή είναι μια λογική εξέλιξη, αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο από κάθε πλευρά.
Πηγή: monopaok.gr
Όλαφ Ρέμπε - Πόλ Κουτσολιάκος. "Ένας «καλοκαιρινός έρωτας"

O Πολ Κουτσολιάκος είναι ένας πολύ γνωστός και επιτυχημένος μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Έδρα του είναι το Μανχάιμ της Γερμανίας , είναι συνεργάτης της εταιρίας ROGON. Στο πελατολόγιο της ROGON θα συναντήσουμε αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο Όλαφ Ρέμπε, που πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο αυνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την θέση του τεχνικού διευθυντή, ήταν για χρόνια σε διάφορα πόστα της Γερμανικής Βόλφσπουργκ.

Είχαν επαγγελματική συνεργασία οι δυο τους πριν τον ΠΑΟΚ;

Ναι είχαν, αλλά αυτό είναι λογικό θα μου πείτε και θα συμφωνήσω απόλυτα.

Για να δούμε λοιπόν σε ποιες περιπτώσεις συνεργάστηκαν αρχικά στην Βόλφσμπουργκ ο Όλαφ Ρέμπε με την ROGON.

•Tο διάστημα από 1 Μαρτίου του 2013 εώς 30 Ιουνίου του 2015 ο Όλαφ Ρέμπε ήταν βοηθός εκτελεστικού διευθυντή στην Βόλφσμπουργκ Σε αυτό το διάστημα η γερμανική ομάδα αγόρασε από την Μπάγερν Μονάχου τον Λουίς Γκουατάβο έναντι 16 εκ.€. Επίσης πούλησε τον Τολγκά Τσιγκερσί στην Χέρτα Βερολίνου έναντι 1,5 εκ.€.

•Την 1η Ιουλίου του 2015 ο Όλαφ Ρέμπε αναβαθμίζεται και γίνεται ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Βόλφσμπουργκ ως την 7η Ιανουαρίου του 2017. Η Βόλφσπουργκ σε αυτό το διάστημα αγοράζει τον Γιούλιαν Ντράξλερ (ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης τότε) έναντι 43 εκ.€ από την Σάλκε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον παραχωρεί στην Παρί Σεν Ζερμέν για 36 εκ.€.

•Στις 8 του Γενάρη, ο Γερμανός γίνεται ο νέος αθλητικός διευθυντής των «Λύκων» και οι Γερμανοί σε αυτό το διάστημα πωλούν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ για 1 εκ.€.Επίσης αγοράζουν από την Χέρτα Βερολίνου τον Άντονι Μπρούκς για 17 εκ.€.

•Μετά από κάποιους μήνες στην Χάντερσφιλτ, ο Όλαφ Ρέμπε δεν είχε κάποια συνεργασία με την ROGON, μέχρι την στιγμή που ανέλαβε πόστο τεχνικού διευθυντή στο ΠΑΟΚ.

Γενικά ως το περυσινό καλοκαίρι, είχαν μια κανονική συνεργασία, αλλά όλα αλλάζουν ξαφνικά.

Ο ΠΑΟΚ δέχεται να πουλήσει τον Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρ για 1,6 εκ.€ και την ίδια στιγμή να αφοράσει τον Τόμας Μούργκ από την Ραπίντ Βιέννης για 2 εκ.€.

Επίσης ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Αντόνιο Τσόλακ για 3 εκ.€ από την Κροατική Ριέκα.

Ο Πολ Κουτσολιάκος είναι μάνατζερ και των 3 αυτών παικτών.

Είναι μάνατζερ επίσης του Γιάννη Μιχαϊλίδη που εντελώς τυχαία τις τελευταίες μέρες του 2020 «ενδιαφέρθηκε» η Φενέρμπαχτσε (που έχει καλές σχέσεις με τον Κουτσολιάκό).

Επίσης είναι μάνατζερ του Κώστα Σταφυλλίδη που κάθε φορά ακούγεται για τον ΠΑΟΚ όταν είναι αλλάξει ομάδα, εντελώς τυχαία.

Είναι και μάνατζερ του Χάρη Χαρίση που κάποια μας λέγανε πως πρόκειται για τον νέο Ινιέστα.

Επίσης είναι μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη που τον είχε φέρει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει αλλά τελικά τον πήγε στον Πειραιά.

Με αυτόν τον άνθρωπο αποφάσισε να συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ ξανά, με τις ευλογίες του Όλαφ Ρέμπε και δεν βρέθηκε ένας μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πει κάτι.

Διαβάστε ακόμη...