Μία... ανάσα από το ευρωπαϊκό όριο ο «χάλκινος» Βροντινός!

Από acpaok.gr: Στην Βουλγαρία για το Διεθνές Μίτινγκ, ταξίδεψαν ο προπονητής του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Βαρυτιμίδης Χάρης, με τον πρωταθλητή, Θοδωρή Βροντινό προκειμένου να λάβει μέρος ο τελευταίος στο αγώνισμα των 60μ.
Πηγή: acpaok.gr
Μία... ανάσα από το ευρωπαϊκό όριο ο «χάλκινος» Βροντινός!

Ο νεαρός Θοδωρής, επιλέγοντας αυτόν τον αγώνα ως ένα "ξεμούδιασμα" κυνηγώντας κυρίως να κερδίσει άλλη μια αγωνιστική εμπειρία, στον προκριματικό τερμάτισε την απόσταση των 60μ. σε 6.93 , ενώ στον τελικό του αγωνίσματος εμφανίστηκε βελτιωμένος τερματίζοντας σε 6.86.

Ο αθλητής μας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Μίτινγκ, δείχνοντας με την ελπιδοφόρα εμφάνισή του ότι έχει σίγουρα και ο ίδιος κάθε "δικαίωμα" να στρέφει το βλέμμα του με αισιοδοξία στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν (6.77), αφού βρίσκεται μια ανάσα από αυτό τη στιγμή που το ατομικό του ρεκόρ στην απόσταση είναι 6.79.

Για την επίδοση του αυτή, ο Θοδωρής Βροντινός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αν και δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη μου φόρμα έκανα ικανοποιητική αρχή. Τώρα ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα και ελπίζω πως θα πετύχω αυτό που στοχεύω, δηλαδή το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...