Περιορισμένες οι επιλογές για το «Γεντί Κουλέ»

Από paok24.com:Την τέταρτη νίκη του στη φετινή Super League θα επιδιώξει να κατακτήσει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ στο "Γεντί Κουλέ", έχοντας απέναντί του τον ΟΦΗ.
Πηγή: paok24.com
Περιορισμένες οι επιλογές για το «Γεντί Κουλέ»

Ωστόσο, οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το συγκεκριμένο ματς είναι περιορισμένες, από τη στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη που σήμερα αποχαιρέτησε και αύριο "πετάει" για την Αγγλία και τους τιμωρημένους Ελ Καντουρί, Αντρια Ζίβκοβιτς και Ίνγκασον, αλλά και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός πλάνων του.

Εάν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς πως η συμμετοχή του Ντόουγκλας Αουγκούστο θα ξεκαθαρίσει αύριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές του Ουρουγουανού είναι περιορισμένες σχεδόν σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Έχουμε και λέμε. Εάν θεωρήσουμε δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο "Γεντί Κουλέ" με 4-2-3-1, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Σβαμπ, Τζόλης, Ουάρντα, Κρμέντσικ.

Σε ότι αφορά τώρα τη θέση του τερματοφύλακα, δεν αποκλείεται ο Ζίβκοβιτς να επιστρέψει σε αυτή και ο Πασχαλάκης να μείνει στον πάγκο, ενώ για τη θέση του δεύτερου στόπερ δίπλα στον Κρέσπο υπάρχουν μόνο οι Μιχαηλίδης και Βαρέλα.

Από εκεί και πέρα, εάν τελικά ο Αουγκούστο δεν κριθεί "μάχιμος", τότε οι επιλογές του Γκαρσία για "παρτενέρ" του Σβαμπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι οi Εσίτι, Νινούα και Τσιγγάρας, ενώ ο Μουργκ με τον Λάμπρου είναι οι δύο επιλογές για τον τρίτο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Αυστριακό να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Διαβάστε ακόμη...