Πελεκίδης: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Από inpaok.com:Δηλώσεις αναφορικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπιέλοβαρ πραγματοποίησε ο τεχνικός του τμήματος χάντμπολ του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης, ο οποίος τόνισε ότι οι ασπρόμαυρες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.
Πηγή: inpaok.com
Πελεκίδης: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Όσα είπε:

«Θέλω να πω ότι έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Σύλλογο όλο αυτό το διάστημα για να συμμετάσχει η ομάδα σε αυτή την φάση της διοργάνωσης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που εργάζονται υποστηρικτικά για την ομάδα μας και κυρίως στον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη.

Περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία να έρθει η μέρα των αγώνων. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Κροατίας που έχει στη σύνθεση της και μία χάλκινη ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια. Αυτό σίγουρα κάνει δύσκολο το έργο για εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τηρουμένων των αναλογιών. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη φιλικών κάτι που επηρεάζει σίγουρα τον ρυθμό μας. Παρόλα αυτά όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε επάνω σε αυτό το κομμάτι και εκεί θα στηριχτούμε. Στον υψηλό ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε, και φυσικά στην άμυνα μας. Δύο στοιχεία του παιχνιδιού που αν λειτουργήσουν σε καλό βαθμό είναι ικανά να μας δώσουν την πρόκριση στα προημιτελικά που είναι ο πολυπόθητος στόχος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι όλη η ομάδα από τις παίκτριες μέχρι το τεχνικό επιτελείο, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της έτσι ώστε να έρθει η πρόκριση που θα είναι και το επιστέγασμα αυτής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται όλο αυτό το διάστημα».

Διαβάστε ακόμη...