«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πλασματική η διαφορά με τον Ολυμπιακό»

Από thessports.gr: Την άποψη του για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αλλά και την βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Τουρσουνίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πλασματική η διαφορά με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για τον Πασχαλάκη και τα σχόλια που ακούγονται για εκείνον:

«Από τη μια είναι κρίμα, αλλά από την άλλη αναμενόμενο και κάπως λογικό. Όταν σε τέτοια ματς και είσαι μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ με τέτοια πίεση είναι λογικό να δέχεσαι και την κριτική και την αρνητική και τη θετική. Πρέπει να συμβιβαστείς μ' αυτό και να το αποδεχθείς. Να βλέπεις μέσα από τα αρνητικά να γίνεσαι πιο δυνατός και να δώσεις τις δυνατότητες που έχεις».

Για το αν ο Πασχαλάκης έχει να δώσει περισσότερα:

«Είναι καλός τερματοφύλακας. Η εικόνα του ήταν και πολύ καλή, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου καλή. Οι αρμόδιοι θα το κρίνουν, όσοι τον προπονούν, ανάλογα και με το κλίμα. Έχω πει και θα το λέω πάντα γιατί αισθάνομαι τον ΠΑΟΚ οικογένεια: Είναι τιμή για κάθε παίκτη να παίζει στον ΠΑΟΚ και ειδικά σ' αυτό τον ΠΑΟΚ που έχει ιδανικές συνθήκες. Αν δεν τον σηκώνει το κλίμα και δεν του αρέσει, μπορεί να το δηλώσει και να πάει σε άλλη ομάδα. Δεν αρέσουν και στον κόσμο αυτά. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Κάθε παίκτης θα έπρεπε να παρακαλάει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και όχι να βγάζει γκρίνια. Δεν μιλάω συγκεκριμένα μόνο για τον Πασχαλάκη».

Για το αν πιστεύει πως κάποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα:

«Υπάρχει μια χαλαρότητα στον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντιληφθεί που αγωνίζονται και τι πρέπει να κάνουν».

Για το αν το νταμπλ τους εφησύχασε:

«Εγώ έπαιξα 15 χρόνια και δεν αξιώθηκα να πάρω έναν τίτλο. Κι άλλα παιδιά. Κατάφεραν πάρα πολύ με την πορεία τους και το νταμπλ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάθε Κυριακή όμως πρέπει να είσαι καλύτερος. Μετά το νταμπλ ο ΠΑΟΚ προβληματίζει και αγωνιστικά και μη. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Εκεί που περιμέναμε όλοι μετά από αυτή την πορεία να γίνει το βήμα παραπάνω και να φτάσουν στο παραπάνω σκαλοπάτι, δεν έγινε αυτό. Πρέπει όλοι να καταλάβουν που αγωνίζονται, να τιμούν και να σέβονται τη φανέλα και τα χρήματα που παίρνουν και να δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο».

Για το αν βάζει θετικό πρόσημο στην εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα:

«Ναι με ικανοποίησε η εικόνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού. Τον αδικεί το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ καλά στημένη ομάδα, διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι ο Γκαρσία, περιόρισε τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 1-0. Δεν μας συμφέρει το αποτέλεσμα, είναι αρνητικό. Η εικόνα όμως της ομάδας ήταν πολύ θετική».

Για το αν το μήνυμα του ντέρμπι ήταν πως η διαφορά των ομάδων δεν αποτυπώνεται από τους 10 βαθμούς διαφοράς:

«Συμφωνώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά των 10 πόντων. Δυστυχώς για εμάς δεν μας ήρθαν κάποια αποτελέσματα. Αν είχαμε Λάρισα Ατρόμητο και τη νίκη χθες θα μιλούσαμε για πολύ διαφορετικά πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αντάξια των δύο ομάδων η διαφορά των 10 βαθμών. Γίνεται καλή δουλειά από τον Γκαρσία θέλει υπομονή και στήριξη, ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...