Στάση αναμονής για Γιαννούλη!

Από paok24.com: Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται ξανά από χθες στη μεταγραφική επικαιρότητα, όπως αποκάλυψε το PAOK24.
Πηγή: paok24.com
Στάση αναμονής για Γιαννούλη!


Αργά χθες το βράδυ, το PAOK24 σας ενημέρωσε για την πρόταση που κατέθεσε αγγλική ομάδα για την απόκτηση του διεθνή Κατερινιώτη μπακ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή, αφορούσε τον δανεισμό του Γιαννούλη με 500 χιλιάδες ευρώ και την υποχρεωτική καταβολή από πλευράς Νόριτς 7.5 εκ. ευρώ το καλοκαίρι σε περίπτωση ανόδου της στην Premier League, με τους "ασπρόμαυρους" ωστόσο να μην ικανοποιούνται.

Κάπως έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής απέναντι στη Νόριτς, η οποία ενδεχομένως να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Σε περίπτωση πάντως που τα "Καναρίνια" καταβάλλουν εφάπαξ στον ΠΑΟΚ το ποσό των 8 εκ. ευρώ, που επί τοις ουσίας πλησιάζει πολύ τη ρήτρα του Γιαννούλη, το πιθανότερο είναι πως ο Δικέφαλος θα πει το "ναι" για την αποχώρηση του 25χρονου αμυντικού από την Τούμπα, 1,5 χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι πως η Νόριτς "καίγεται" για μπακ στην προσπάθειά της να "κλειδώσει" την επιστροφή της στην Premier League (είναι 1η με 47 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την Μπόρνμουθ που βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ), από τη στιγμή που ο 27χρονος Σαμ Μπάιραμ προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, ο 20χρονος Σαμ ΜακΚάλουμ είναι δανεικός στην Κόβεντρι και δεν υπάρχει η πρόθεση για ανάκληση του δανεισμού του και ο Ισπανός Τσάβι Κιντιγιά επέστρεψε μόλις το περασμένο Σάββατο από τραυματισμό.

Κάπως έτσι, ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, υποχρεώθηκε το προηγούμενο διάστημα να επιστρατεύσει τον μέσο Γιάκομπ Σόρενσεν για το αριστερό άκρο της άμυνας, με το γεγονός ωστόσο πως η σεζόν στην Championship έχει ακόμα 23 παιχνίδια, υποχρεώνει ουσιαστικά τα "Καναρίνια" να βρουν μία αξιόπιστη και ποιοτική λύση για να μην θέσουν σε κίνδυνο την απευθείας άνοδό τους στην Premier League.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, αρκετά δημοσιεύματα στο "Νησί" σημειώνουν πως η Νόριτς ενδιαφέρεται πολύ για τον Γιαννούλη, υπογραμμίζοντας πως ο Κατερινιώτης αμυντικός είναι ένας από τους καλύτερους μπακ του πρωταθλήματος και σημειώνοντας τόσο πως το περασμένο καλοκαίρι τόσο η Νιουκαστλ όσο και η Τορίνο ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του όσο και πως ο ΠΑΟΚ περιμένει μια νέα βελτιωμένη πρόταση από τη Νόριτς για να τον παραχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη...