Φάκελος μεταγραφές: Οι «φευγάτοι» του Ιανουαρίου

Από paok24.com:Οι παίκτες που είναι στην πόρτα της εξόδου
Πηγή: paok24.com
Φάκελος μεταγραφές: Οι «φευγάτοι» του Ιανουαρίου

Φτάσαμε στα μισά της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2021 και οι εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ είναι «συσσωρευμένες» στην πόρτα της εξόδου. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται το υπάρχον ρόστερ ο Πάμπλο Γκαρσία έχει φέρει μια σειρά ποδοσφαιριστών στο δρόμο της αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Στους τερματοφύλακες, ο Ροντρίγκο Ρέι επέστρεψε μετά τον δανεισμό του και ούτε ο Αμπέλ Φερέιρα ούτε και ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξαν διάθεση να «ασχοληθούν» με τον Αργεντινό. Έκριναν πως δεν μπορεί να «σπάσει» το δίδυμο Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς, ακόμα και όταν αμφιταλαντεύτηκαν, καθώς αμφότεροι έχουν αλλάξει γκολκίπερ στη διάρκεια της σεζόν.

Στη μεσαία γραμμή, ο Άντερσον Εσίτι και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκονται το τελευταίο διάστημα μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Μάλιστα, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό που βρίσκεται εκτός κάδρου του Πάμπλο Γκαρσία, την ώρα που ο Εσίτι μετράει και την πρόσφατη παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Βόλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού.

Στην επίθεση, το πρώτο βήμα της αλλαγής έγινε με την έλευση του Μάικλ Κρμέντσικ, και αυτό που μένει να γίνουν κινήσεις για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης... δεν. Μια ακριβή μεταγραφή που δεν βγήκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν υπάρχει διάθεση για κάποια νέα ευκαιρία, με βάση πάντα τον τρόπο που κινήθηκαν οι «ασπρόμαυροι» στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε ακόμη...