Ο Ίνγκασον "πληγώνει" τον Ολυμπιακό (videos)

Από paok24.com:Ο Ίνγκι Ίνγκασον σκόραρε χθες για δεύτερη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει αρκετά το περσινό γκολ που πέτυχε κόντρα στους Πειραιώτες στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Πηγή: paok24.com
Ο Ίνγκασον "πληγώνει" τον Ολυμπιακό (videos)

Δεκέμβρης του 2019. Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό και προηγείται στο 29ο λεπτό με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Μίσιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ισλανδός πήρε την κεφαλιά, ο Σα έδιωξε και ο Ίνγκασον ήταν στο σωστό σημείο, για να πάρει το... ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν με το πέναλτι του Βαλμπουενά.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και χθες στην Τούμπα... Ο Ζίβκοβιτς σεντράρει από τα αριστερά, ο Ουάρντα παίρνει την κεφαλιά, ο Σα διώχνει, αλλά ο Ίνγκασον είναι και πάλι εκεί που πρέπει, για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1:59).

Ο ίδιος από τη μεριά του, σχολιάζοντας τα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό ανέφερε:

"Είμαι χαρούμενος όποτε βοηθάω με γκολ από στατικές φάσεις, αλλά σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί αξίζαμε τη νίκη και δεν τα καταφέραμε. Μας πονάει αυτό, αλλά πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στο νέο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί.

Ας μην σκόραρα και ας παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζαμε τη νίκη. Είναι θετικό να έχει η ομάδα παίκτες να σκοράρουν από στατικές φάσεις. Με στενοχωρεί που έχω σκοράρει δύο γκολ απέναντι στον ΟΣΦΠ, αλλά δεν έχουμε κερδίσει. Ελπίζω να σκοράρω στο Καραϊσκάκης και να κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...