Γκαρσία: «Η εικόνα του β' ημιχρόνου είναι αυτό που θέλω να βλέπω»

Από paok24.com: Ικανοποιημένος παρά την ισοπαλία ο Ουρουγουανός
Πηγή: paok24.com
Γκαρσία: «Η εικόνα του β' ημιχρόνου είναι αυτό που θέλω να βλέπω»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα λάθη των «ασπρόμαυρων» στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με τον Πάμπλο Γκαρσία να μιλάει στην κάμερα της NOVA μετά το φινάλε του αγώνα αναφέροντας:

«Όταν δεν κερδίζεις θέλεις πάντα το κάτι παραπάνω. Πάλι κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παλικάρια. Έχουν βελτιωθεί αρκετά. Εμείς φταίμε για τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει, το επίπεδο των δύο ομάδων δείξαμε σήμερα ότι είναι ίδιο. Υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά.

Σκεφτόμασταν τα ατομικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά στο προηγούμενο παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε. Βελτιωθήκαμε και στη νοοτροπία μας, κάτι που δείξαμε και σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε τόσο καλό ποδόσφαιρο, είχαμε και τον άνεμο εναντίον μας.

Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει δικαιωματικά. Πάτησε μία φορά στην εστία ο αντίπαλος και πέτυχε το γκολ. Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα αμυντικά σε εκείνη τη φάση. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και η συμπεριφορά της ομάδας είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Το ποδόσφαιρο δε σου δίνει πάντα αυτά που δικαιούσαι, αλλά η ομάδα θα το βρει αυτό δουλεύοντας.

Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά μας δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι δείξαμε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες. Είναι πρώτοι γιατί εμείς κάναμε λάθη σε προηγούμενα παιχνίδια και μας στέρησαν βαθμούς.

Η εμφάνιση μας ικανοποιεί. Με τις καλές εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη...