Ταλέντο από την Γαλλία φέρνει ο ΠΑΟΚ!

Aπό thessports.gr: Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση ενός ταλέντου από την Γαλλία που θα ενταχθεί αρχικά στην Κ19 του Δικεφάλου!
Πηγή: thessports.gr
Ταλέντο από την Γαλλία φέρνει ο ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα actufoot.com ο Τόνι Ρομπέρ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

"Ο νεαρός αριστερός μπακ (17 ετών) που φλέρταρε με πολλές ομάδες, έθεσε την προσοχή του στην ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Τόνι Ρομπέρ έγινε μέλος της Σέντ Πριστ τον Ιούλιο του 2019, μετά από μια μεγάλη σεζόν στο πρωτάθλημα Κ17, η πρόοδος του παρεμποδίστηκε από μια κόκκινη κάρτα που του έφερε μια αρκετά μεγάλη τιμωρία.

Ακολούθησε το τέλος του πρωταθλήματος τον Μάρτιο του 2020 λόγω πανδημίας και δεν του επιτράπηκε να δοκιμαστεί σε αρκετές γαλλικές ομάδες που τον ήθελαν. Μετά από την επανέναρξη τον Αύγουστο, πέρασε από δοκιμή σε ομάδες του εξωτερικού αλλά επέλεξε τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει την καριέρα του και εντάχθηκε στην Κ19", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...