Β. Γιορανίδης: «Το 2020 μου πρόσφερε τον ΠΑΟΚ και την Εθνική!»

Aπό acpaok.gr: Τον δικό του απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές του ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, ο αθλητής Χάντμπολ Ανδρών του ΠΑΟΚ, Βασίλης Γιορανίδης.
Πηγή: acpaok.gr
Β. Γιορανίδης: «Το 2020 μου πρόσφερε τον ΠΑΟΚ και την Εθνική!»

- Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Προσωπικά αυτό που κρατάω από το 2020 είναι πως κατάφερα να ενταχθώ κανονικά στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ, και επίσης ότι είχα την τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα σε επίσημα παιχνίδια. Ένα γεγονός είναι ότι μπόρεσα και πέρασα στην σχολή που ήθελα.

Σαν ομάδα πιστεύω πως από το 2020 θα κρατήσουμε ότι παρά όλες τις δυσκολίες που επικρατούσαν, καταφέραμε να γίνουμε ομάδα και να έρθουμε πιο κοντά. Δυστυχώς με τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο».

- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Ο αθλητισμός επηρεάστηκε σε υπερβολικό βαθμό από την πανδημία καθώς βγάζει τους αθλητές από την ρουτίνα τους και τους εμποδίζει να κάνουν αυτό που αγαπάνε».

- Οι ευχές σου για το 2021;

«Το 2021 εύχομαι να μην έχει καμία σχέση με το 2020, και να γίνουν τα πράγματα όπως πριν. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα!».

Διαβάστε ακόμη...