Fanatik: «Στον ΠΑΟΚ έπαιζε με πίεση ο Πέλκας, απελευθερώθηκε στην Φενέρμπαχτσε»

Από sdna.gr:Ο Δημήτρης Πέλκας μέσα από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, με τους Τούρκους να αποθεώνουν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
Fanatik: «Στον ΠΑΟΚ έπαιζε με πίεση ο Πέλκας, απελευθερώθηκε στην Φενέρμπαχτσε»

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου, Χακάν Ατεσλέρ που αποθεώνει τον Δημήτρη Πέλκα, αναφέροντας ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε με πίεση στον ΠΑΟΚ και ότι στην Φενέρμπαχτσε απελευθερώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο άρθρο του ο Τούρκος δημοσιογράφος:

«Ο Πέλκας είναι ίσως από τις πιο συμφέρουσες μεταγραφές. Δεν μιλάει στον διαιτητή, δεν προκαλεί ένταση, δεν παρεμβαίνει σε ότι συμβαίνει. Ξεκίνησε στα δεξιά, συνεχίζει ως δεκάρι, το πρόσωπο του είναι χαμογελαστό και θετικό.

Στο ματς με την Κασίμπασα η φάση που δημιουργεί για τον Τιάμ είναι κάτι περισσότερο από ασίστ. Ο τρόπος με τον οποίο κινείται δείχνει ότι δεν είναι τεμπέλης.

Το γκολ του κόντρα στην Αλάνιασπορ μοιάζει απλό. Εάν καθυστερούσε ένα λεπτό θα τον είχαν αντιληφθεί οι αμυντικοί και το ξέρει αυτό.

Άνθρωποι που ξέρω από τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα μου έχουν μεταφέρει ότι στον ΠΑΟΚ έπαιζε υπό πίεση, αλλά τη Φενερμπαχτσέ φαίνεται να έχει απελευθερωθεί. Η ομάδα πρέπει να τον προσέξει.

Κατά την άποψη μου δεν θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά τα όσα δείχνει μπορεί να του ανοίξουν το δρόμο για μία νέα μεταγραφή».

Διαβάστε ακόμη...